Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Στο Νομό Καβάλας συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (12-12-2019) το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 29 χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς .
-Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό δίκτυο και στο ύψος του οικισμού Αυλή Καβάλας προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 29χρονος διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 5-12-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο.
-Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: