Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν στο νομό Ροδόπης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Συνελήφθησαν χθες (9-12-2019) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στον οικισμό Αρίσβης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 33χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στον οικισμό Σκάλωμα και ο οδηγός – διακινητής μαζί με τον 28χρονο συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 33χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: