Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Μπαράζ κλοπών στις Κρηνίδες.

-Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των Κρηνίδων, εξαιτίας των πολλών περιστατικών παραβατικότητας που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες. Τα πιο πολλά από αυτά τα περιστατικά σχετίζονται με παραβιάσεις οχημάτων και κλοπές δικύκλων, ωστόσο δεν λείπουν και οι καταγγελίες για κλοπές καταστημάτων -και απόπειρες κλοπών.
-Πολλοί κάτοικοι του οικισμού καταγγέλουν ότι οι δράστες είναι γνωστοί σε αυτούς -μάλιστα μιλούν και για χρήση ναρκωτικών ουσιών-, ενώ ζητούν την βοήθεια της αστυνομίας προκειμένου να ασφαλίσουν εαυτούς και περιουσίες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, καθώς θεωρούν ότι ελάχιστα πράγματα γίνονται για να σταματήσει η παραβατικότητα.
-Πάντως το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη είχαμε και μια σύλληψη ενός 22χρονου και μίας 31χρονης, διότι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αύλειο χώρο οικίας στις Κρηνίδες, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους -καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και έπειτα από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: