Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Συνελήφθη στην Κομοτηνή 17-χρονος αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα
-Συνελήφθη σήμερα (26-8-2019) το πρωί, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 17 χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 17χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε και κινήθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 17χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: