Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Συνελήφθη 28-χρονος από Αστυνομικούς του Α.Τ.Παγγαίου (Ελευθερούπολης) στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας για κλοπή αυτ/του που διέπραξε στην Θεσ/νίκη την 3-8-2019 και το οποίο οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομικές έρευνες, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και ενός ζεύγους πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος, που διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2019.
-Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, κλοπή, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών.
-Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος  άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης προέκυψε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι:
για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 23-7-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης
για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι οποίες ανήκουν σε άλλο όχημα, είχε δηλωθεί κλοπή την 3-8-2019 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καθώς επίσης οι πινακίδες κυκλοφορίας.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: