Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Διπλό φονικό με θύματα μάνα και γιό, αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Ποντιάδα-Χρυσούπολης.

-Διπλό φονικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Πέμπτης στην συνοικία «Ποντιάδα» της Χρυσούπολης-Καβάλας. Θύματα είναι μία 67-χρονη γυναίκα και ο 43-χρονος γιός της (πατέρας δύο παιδιών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), ενώ ο δράστης είναι ένας γείτονάς τους ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος ήδη κρατείται στο Αστυν.Τμήμα Χρυσούπολης.
-Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα στο παρελθόν με την συμπεριφορά του.

-Nεώτερες πληροφορίες από www.iefimerida.gr/ellada/diplo-foniko-stin-kabala-nekroi-mitera-kai-gios
-Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χρυσούπολης στην Καβάλα ύστερα από το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα του φονικού στην Καβάλα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος γείτονάς τους, από την Ποντιάδα Χρυσούπολης, ο οποίος φέρεται ότι εργάζεται στον δήμο Νέστου και έχει συλληφθεί.
-Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά είναι πατέρας δύο παιδιών.
-Εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ανέφερε στο iefimerida ότι το διπλό φονικό προκλήθηκε ύστερα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό.
Φονικό στην Καβάλα: Τα σενάρια για τη διπλή τραγωδία
-Αυτή η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή», που αναφέρει ότι το φονικό στην Καβάλα σημειώθηκε ύστερα από έναν καβγά για μια θέση στάθμευσης ενός φορτηγού!
-Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν η 67χρονη βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια. Σε εκείνο το σημείο, όπως τονίζει η «Πρωινή», για άγνωστο λόγο, πιθανώς για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο γιος της, άρχισε έντονη λογομαχία με τον δράστη.
-Στη συνέχεια, μητέρα και γιος μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί φέρεται ότι έγινε το κακό.
«Οι γείτονες, θύτης και θύματα, είχαν πολύ τεταμένες σχέσεις»
-Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι γείτονες -θύματα και θύτης- δεν είχαν καλές σχέσεις και έρχονταν συχνά σε αντιπαραθέσεις. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο λόγος που οδήγησε στον διαπληκτισμό και στο φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας ήταν η θέση πάρκινγκ.
-Μια άλλη πληροφορία που εξετάζουν -ως πιο βάσιμη- είναι η χθεσινοβραδινή ένταση να προκλήθηκε λόγω της δυνατής μουσικής που φέρεται ότι είχε ο 42χρονος γείτονας -και δράστης- στο σπίτι του.
-Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στην Καβάλα χρησιμοποίησε όπλο.
-Ο 42χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης. Σε λίγη ώρα η αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: