Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής δύο (2) άτομα 38 & 19 ετών οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-Συνελήφθησαν χθες (6-8-2019) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στον κόμβο Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 19χρονο και συνοδηγό τον 38χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Πιο κάτω, οι δράστες προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, αποβίβασαν τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες και ακολούθως συνέχισαν την πορεία τους.
-Στο ύψος των διοδίων Μέστης, οι παραπάνω αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δύο διακινητές.
-Σημειώνεται ότι ο 19χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: