Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη 36χρονος από Αστυνομικούς του Α.Τ. Δοξάτου Δράμας διότι επιχείρησε να παραβιάσει μάντρα αυτοκινήτων στο 4-ο χιλ.της Ε.Ο.Καλαμπακίου Νικήσιανης όπου είχε μεταβεί με κλεμμένο αυτ/το.

-Στο 4ο χλμ.της Ε.Ο. Καλαμπακίου-Νικήσιανης συνελήφθη 36-χρονος καθώς εντοπίσθηκε (02/07-04:00) από το πλήρωμα περιπολικού  αυτ/του του Αστυν.Τμήματος Δοξάτου να έχει σταθμεύσει με αυτ/το δίπλα σε μάντρα με αυτοκίνητα.
-Η παρουσία του κρίθηκε ύποπτη από τους Αστυνομικούς ενώ από τον τερματικό  προέκυψε ότι το όχημα απασχολεί ως κλεμμένο από τον Αύγουστο του 2018.
-Άμεση ήταν η παρέμβαση των Αστυνομικών και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και ένα μαχαίρι. Σε έλεγχο στην περίμετρο της εγκατάστασης εντοπίσθηκε παραβίαση στην περίφραξη χωρίς ωστόσο να έχει προλάβει να εισέλθει στο εσωτερικό καθόσον συνελήφθη άμεσα.
-Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το κλεμμένο όχημα, τις ναρκωτικές ουσίες, την απόπειρα κλοπής στην μάντρα καθώς και παραβίαση του νόμου περί όπλων.
-Οδηγήθηκε στα αυτόφωρο όπου και πήρε διορία για την Πέμπτη (04/07) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: