Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-Συνελήφθη χθες (23-7-2019) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
-Λίγη ώρα αργότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Συνόρων – Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν και ακολούθησαν το παραπάνω όχημα, το οποίο κατευθύνθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου τελικά ο οδηγός – διακινητής το ακινητοποίησε και συνελήφθη.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: