Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη 24-χρονος Αφγανός μέσα σε λεωφορείο στα Διόδια Μουσθένης-Καβάλας για την δολοφονία 18-χρονου στον Βοτανικό.

Ο δράστης συνελήφθη από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, μέσα σε λεωφορείο στον σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

-Ένας 24χρονος Αφγανός είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 18χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, στον Βοτανικό.
-Ο δράστης συνελήφθη από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, μέσα σε λεωφορείο στον σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας. Στη συνέχεια προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου ομολόγησε την πράξη του.
-Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, από μαχαίρι, στη μέση του δρόμου και έπειτα από την αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ο 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στον χώρο εργασίας τους.
-Για τον εντοπισμό του δράστη, εκδηλώθηκαν αναζητήσεις σε όλη την Επικράτεια και προ του κινδύνου διαφυγής του από τη Χώρα, ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές.

-Αποτέλεσμα αυτών των δράσεων ήταν, απογευματινές ώρες της 28-6-2019, να εντοπισθεί από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: