Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη στον Ν.Ροδόπης 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα πλαστό έγγραφο.
-Συνελήφθη βραδινές ώρες της 1/2-7-2019, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Πλησίον του οικισμού Προσκυνητών, ο οδηγός εισήλθε σε αγροτική οδό, όπου ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο διακινητής κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον κατείχε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Βουλγαρίας και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα πλαστό έγγραφο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: