Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Συνελήφθησαν σε χωριό της Ροδόπης δύο αλλοδαποί 36 & 34 ετών για κλοπή Ι.Χ.Ε.αυτ/του στο οποίο επέβαιναν, και το οποίο είχαν αφαιρέσει την 3-7-2019 από την Θεσ/νίκη.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος, που διαπράχθηκαν τον τρέχοντα μήνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 34 ετών. Ο 34χρονος δράστης συνελήφθη, χθες το βράδυ, κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, σε χωριό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 34χρονο.
-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι:
-Ο 34χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης
-Για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 8-7-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης
-Οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκουν σε άλλο όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-7-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: