Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Συνελήφθη στην Ξάνθη 38χρονος για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας και παράνομη οπλοφορία.

-Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 16 φυσίγγια και 1 κουκούλα (fullface).
-Βρέθηκε επίσης η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. 
-Συνελήφθη χθες (11-4-2019) το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
-Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενδελεχών ερευνών για την εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε στην Ξάνθη την 9-4-2019, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης την εντόπισαν να κινείται στην Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης (Πετροχώρι), με οδηγό τον 38χρονο.
-Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο οδηγός της δεν συμμορφώθηκε και κατευθύνθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου το δίκυκλο προσέκρουσε σε κινούμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ανετράπη.
-Ακολούθως, ο 38χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως η άμεση επέμβαση και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και τη σύλληψη του δράστη. 
-Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο τσαντάκια, τα οποία περιείχαν δύο (2) πιστόλια, δεκαέξι (16) φυσίγγια και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, καθώς και μία (1) κουκούλα (fullface).
-Κατασχέθηκε επίσης η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.
-Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε ο 38χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: