Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Συνελήφθη στην Ξάνθη 36-χρονος ο οποίος με απειλή μαχαιριού αφήρεσε από 51-χρονη οδηγό ταξί στο οποίο είχε επιβιβαστεί το τσαντάκι της που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Εξιχνιάστηκε σε σύντομο χρόνο, ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ληστεία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (9-4-2019) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης.
-Συνελήφθη χθες (9-4-2019) το απόγευμα, από τους παραπάνω Αστυνομικούς, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
-Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ταξί με οδηγό την 51χρονη και ζήτησε να τον μεταφέρει στο Δροσερό. Κατά την άφιξη τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: