Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Συνελήφθησαν σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης δύο 17-χρονοι και ένας 51-χρονος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Κατασχέθηκαν 55,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 ζυγαριά ακριβείας και 1 μεταλλικός τρίφτης.
-Συνελήφθησαν χθες (5-4-2019) το πρωί, σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, δύο 17χρονοι και ένας 51χρονος, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.
-Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο 17χρονους δράστες, διότι τους εντόπισαν να εξέρχονται από το σπίτι του ενός και να κατέχουν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
-Συγκεκριμένα, στην κατοχή του ενός βρέθηκαν επτά (7) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων και 45 ευρώ, ενώ στη κατοχή του δεύτερου βρέθηκε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 18,2 γραμμαρίων, την όποια όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον πρώτο, έναντι αμοιβής.
-Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, εντοπίσθηκαν επίσης:
στην οικία του πρώτου, μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
στην οικία του δεύτερου, ένας (1) μεταλλικός τρίφτης
-Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των κατ’ οίκον ερευνών, συνελήφθη επίσης ο 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ξεχωριστή δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθόσον εντοπίστηκε να κατέχει δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων.
-Συνολικά κατασχέθηκαν 55,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, 1 ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός τρίφτης και 2 κινητά τηλέφωνα.
-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: