Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη 27χρονος διότι μαζί με τον 49-χρονο πατέρα του, εξαπάτησαν 35-χρονο στις Σέρρες αποσπώντας από αυτόν όχημα που πουλούσε με αγγελία στο διαδίκτυο στέλνοντας πλαστό τραπεζικό έμβασμα, και στην συνέχεια επιχείρησαν να πουλήσουν αυτό με διαδικτυακή αγγελία.


-Με τον 49χρονο πατέρα του κατάφεραν και εξαπάτησαν 35χρονο στις Σέρρες.

-Με πλαστό τραπεζικό έμβασμα έπεισαν τον 35χρονο και απέσπασαν όχημα που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί του ποσού των 17.000 ευρώ.

-Στη συνέχεια επιχείρησαν να πουλήσουν το αυτοκίνητο μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί του ποσού των 10.000 ευρώ.

-Η άμεση κινητοποίηση και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 27χρονος ημεδαπός, για απάτη σε βάρος 35χρονου.

-Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 49χρονος πατέρας του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

-Ειδικότερα, ο 35χρονος κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ότι τα παραπάνω άτομα τον εξαπάτησαν στέλνοντας του πλαστό τραπεζικό έμβασμα για την αγορά αυτοκινήτου, που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί των 17.000 ευρώ.

-Το αυτοκίνητο το παρέλαβε ο 49χρονος μετά από συνάντηση που έγινε προχθές (19-7-2017) στην πόλη των Σερρών. Στη συνέχεια με σκοπό να πουλήσουν εκ νέου το αυτοκίνητο και να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος, ανήρτησαν σχετική διαδικτυακή αγγελία με τιμή πώλησης τις 10.000 ευρώ.

-Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρουσιαζόμενοι ως υποψήφιοι αγοραστές, συνάντησαν τον 27χρονο χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ως υποτιθέμενος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

-Σε κοντινή απόσταση ανέμενε εντός οχήματος ο 49χρονος, εποπτεύοντας τον χώρο και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε ανεπιτυχώς με το όχημα του να εμβολίσει τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

-Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: