Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Συνελήφθη 59χρονος σε περιοχή των Σερρών για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.


Απέκρυψε σε πινακίδα σήμανσης στην Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα 2 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

-Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ατόμου, τη στιγμή που απέκρυπτε σε σημείο της Εθνικής Οδού Σερρών – Προμαχώνα, δύο συσκευασίες με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

-Πρόκειται για έναν 59χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

-Ειδικότερα, προχθές (21-04-2016) το μεσημέρι, ο 59χρονος, επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του, προσέγγισε σημείο στην Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα και απέκρυψε σε πινακίδα χιλιομετρικής σήμανσης, 2 συσκευασίες που περιείχαν 318 γραμμάρια ηρωίνης και 414 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

-Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο 59χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά από τη Βουλγαρία, με σκοπό να τα παραλάβουν άλλοι συνεργοί του.

-Το όχημα με το οποίο μετέφερε ο 59χρονος τα ναρκωτικά, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.

-Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: