Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών 2 άτομα που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών στις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη.


Επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. το οποίο χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

-Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 26 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων καθώς και 2 ακόμα συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αντίστασης.

-Ειδικότερα, προχθές (17-04-2016) το βράδυ οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σε περιοχή των Σερρών να επιβαίνουν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τον αστυνομικό έλεγχο αντέδρασαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Στο όχημα επέβαινε και ο 20χρονος συνεργός τους ο οποίος και διέφυγε.

-Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι τα 3 προαναφερόμενα άτομα, το τελευταίο διάστημα δι έ ρρ η ξ αν σε περιοχές των Σερρών 2 οικίες, 2 κατάστημα και ένα φαρμακείο , απ’ όπου αφαίρεσ αν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και εμπορεύματα. -Επιπλέον από περιοχή της Θεσσαλονίκης αφαίρεσαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα το οποία και χρησιμοποιούσαν στην παράνομη δραστηριότητά τους .

-Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε και η συμμετοχή ενός ακόμη συνεργ ού τους σε μία από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις , ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσυχνοτήτων.

-Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών , ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: