Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

46-χρονος προφασιζόμενος ότι απώλεσε το πορτοφόλι του μετά από τοποθέτηση καινούργιων ελαστικών στο αυτοκίνητό του από επιχείρηση εμπορίας ελαστικών στη Δράμα, αποχώρησε χωρίς ουδέποτε να επιστρέψει για την πληρωμή, όπως είχε υποσχεθεί στην υπάλληλο.


-Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, απάτη, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 25-1-2016, σε βάρος υπαλλήλου επιχείρησης, στη Δράμα.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

-Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, μετέβη σε επιχείρηση εμπορίας ελαστικών, στη Δράμα, προκειμένου να τοποθετήσει καινούρια ελαστικά.

-Μετά την τοποθέτηση των ελαστικών, ο 46χρονος, δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στην 39χρονη ημεδαπή υπάλληλο, ενώ προφασιζόμενος ότι απώλεσε το πορτοφόλι του, κατάφερε να την εξαπατήσει, πείθοντάς την ότι θα επέστρεφε άμεσα για την πληρωμή των ελαστικών, χωρίς ουδέποτε όμως να το πραγματοποιήσει.

-Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν τα παραπάνω ελαστικά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

-Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατά τον παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: