Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός σε αγροτική περιοχή της Δράμας για διάρρηξη και κλοπή σε φαρμακείο της Προσοτσάνης.


-Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 5/6-3-2014 το βράδυ, σε φαρμακείο της Προσοτσάνης Δράμας.

-Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, χθες (6-3-2014) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, διέρρηξε φαρμακείο στην Προσοτσάνη, αφαιρώντας από το εσωτερικό του διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, μεταξύ των οποίων, 640 δισκία LEXOTANIL και Τ AVOR , το χρηματικό ποσό των 65 περίπου Ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: