Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Σύλληψη τριών (3) Βουλγάρων γυναικών για κλοπές πορτοφολιών στη Δράμα.


-Συνελήφθησαν χθες (23-1-2014) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, τρεις (3) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 18, 30 και 34 ετών, κατηγορούμενες για κλοπές πορτοφολιών.

-Αναλυτικότερα, στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, ηλικίας 30 και 34 ετών, διότι είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι 77χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

-Το αφαιρεθέν πορτοφόλι μαζί με το χρηματικό ποσό και τα έγγραφα, βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

-Επίσης, η 18χρονη, στο χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας, αφαίρεσε το πορτοφόλι 79χρονου ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Η δράστιδα έγινε αντιληπτή από πολίτες και τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας στο έδαφος το πορτοφόλι μαζί με τα χρήματα και τα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

-Στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 149,40 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

-Σημειώνεται ότι η 18χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές πορτοφολιών.

-Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: