Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κοριτσιού στην Αλεξανδρούπολη από 36-χρονο ημεδαπό που παρίστανε τον Αστυνομικό.


-Τον Αστυνομικό προσποιήθηκε ένας 36χρονος ημεδαπός στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ξεγελάσει και να αρπάξει 11χρονο κοριτσάκι, με καταγωγή από την Αλβανία. 

-Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο δράστης προσέγγισε την ανήλικη, έξω από το σπίτι της, και προσποιούμενος τον αστυνομικό, την διέταξε επιτακτικά να τον ακολουθήσει, πλην όμως αυτή αρνήθηκε και εισήλθε στην οικία της.

-Η μητέρα της ανήλικης βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία με τον επίδοξο απαγωγέα να τρέπεται σε φυγή προς άγνωστη αρχικά κατεύθυνση. 

-Οι Αστυνομικοί ωστόσο που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τον 36χρονο, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. 

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για διακεκριμένες κλοπές. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: