Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ένας χρόνος φυλάκιση και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε γυναίκα που χτύπησε σκύλο στη Δράμα.


Ένας χρόνος φυλάκιση με τριετή αναστολή και 5000 ευρώ πρόστιμο, η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Δράμας στις 26 Νοεμβρίου 2014 για την γυναίκα που χτύπησε με ξύλο τον αδέσποτο σκύλο που προστατεύεται στην γειτονιά της στην Δράμα εδώ και δύο χρόνια.

-Τον Σεπτέμβριο του 2013 η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της με ένα μεγάλο ξύλο στο χέρι και χτύπησε πολλές φορές τον αδέσποτο της γειτονιάς τον Μπλάκυ. Ο Μπλάκυ αν και είναι ένας γεροδεμένος σκύλος δεν αντέδρασε εναντίον της και κούτσαινε για μέρες μετά από την επίθεση που δέχθηκε.

-Μέλος του συλλόγου Φίλοι των Ζώων Δράμας που κατοικεί απέναντι από το σπίτι είδε την γυναίκα και την επίθεση εναντίον του ζώου και χωρίς δεύτερη σκέψη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομική διεύθυνση Δράμας.

-Η γυναίκα που χτύπησε τον Μπλάκυ πετούσε επανειλημμένα τα μπολάκια με το νερό που υπάρχουν έξω από είσοδο πολυκατοικίας και όχι βέβαια της δικής της πολυκατοικίας. 
-Φιλόζωοι καταγγείλτε και μην κλείνετε τα μάτια σας στην κακοποίηση των ζώων. Αντιδράστε. Μόνο έτσι θα αλλάξει η στάση κάποιων ανεγκέφαλων απαίδευτων συμπολιτών μας απέναντι στους τετράποδους συντρόφους μας.

-Ο Μπλάκυ είναι εμβολιασμένος αποπαρασιτωμένος και απόλυτα υγιής και τον προωθούμε για υιοθεσία γιατί είναι ένας υπέροχος σκύλος που ταλαιπωρήθηκε πολύ και του αξίζει ένα σπιτικό να βρει την ασφάλεια που δεν είχε ποτέ από κουτάβι.
 Είναι δύο χρόνων κάπου 35 κιλά, εμβολιασμένος , υγιέστατος και αποπαρασιτωμένος,

Ένα σπίτι με κήπο , θα ήταν για αυτόν ότι καλύτερο για την ζωή του .Θα γίνει ένας υπέροχος σύντροφος και σίγουρα ένας τέλειος φύλακας αν βρει ανθρώπους να τον πάρουν κοντά τους .

Τηλ επικοινωνίας 6974424003

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
< αρ.πρωτ.συλλόγου 182/201>


http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: