Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Παρουσίαση του Βιβλίου «Αγαπητή μου Ευδοξία» στο Καλαμπάκι!

 

-Στα πλαίσια εκδηλώσεων Πολιτιστικός Μάϊος 2021 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου, και με τον νέο κύκλο παρουσίασης «Λόγος Δραμινών», το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, το Δ.Σ.του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου και το Βιβλιοπωλείο «Μια φορά κι έναν καιρό» της κ.Καρολίδου Χρυσούλας,  διοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία του Καλαμπακίου, την παρουσίαση του Βιβλίου της Αθανασίας Π.Θεοδωρίδου «Αγαπητή μου Ευδοξία».

-Μαζί με το πλήθος κόσμου που παρέστη στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, παρέστησαν ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατ.Μακεδονίας & Θράκης κ.Παπαθεοδώρου Χρήστος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού-Αθλητισμού Περιφέρειας Ανατ.Μακεδονίας & Θράκης κ. Παπαεμμμανουήλ Γρηγόριος, ο Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ.Ζεκερίδης Θεμιστοκλής, η Αντιδήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ.Παπαζώτου Κυριακή, ο Νομικός Επιτετραμμένος Δήμου Δοξάτου κ.Παπαδόπουλος Πάρις, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ.Μπερπερίδης Αθανάσιος, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου που τυγχάνει και συνοδιοργανωτής κ.Τσεκούρας Γεώργιος.

-Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση υπό του ήχους της μελωδικής κιθάρας του Θανάση Τσότογλου, το βιβλίο προλόγησαν ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπακίου κ.Μυλωνάς Γεώργιος, οι φιλόλογοι κ.Κυράνθη Στράντζαλη και Ελένη Πετρά, ενώ αποσπάσματα του Βιβλίου διάβασε η καταξιωμένη συγγραφέας και Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου κ.Αθανασία Π.Θεοδωρίδου.

-Ένα υπέροχο βιβλίο που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές δύσκολες και δραματικές του Καλαμπακίου, αποτυπώνοντας την εικόνα παλαιοτέρων εποχών μέσα από την πένα της κ.Θεοδωρίδου Αθανασίας.

-Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και την συγγραφέα του Βιβλίου ευχόμενοι καλοτάξιδο το Βιβλίο της και την σίγουρη επιτυχία.-





Δεν υπάρχουν σχόλια: