Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων στο Καλαμπάκι!

 

-Στα πλαίσια εκδηλώσεων Πολιτιστικός Μάϊος 2021 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου,  με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (Σαββάτο 5 Ιουνίου 2021) στην πλατεία του Καλαμπακίου, το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων «Με νού παράδοσης».

-Στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε ικανοποιητικός αριθμός Δημοτών του Καλαμπακίου που με την λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας κατά του κορονοϊού, παρακολούθησαν τα παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα που παρουσίασαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Δοξάτου.

-Από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Ο Ορφέας», ο Σύλλογος Δοξατινών «Παναγία η Θρακιώτισσα», ο Λαογραφικός Σύλλογος Θρακιωτών Νεροφράκτη «ο Άγιος Μόκιος» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δοξάτου.

-Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου με τον Πρόεδρο κ.Τσεκούρα Γεώργιο που συνέβαλε για την άρτια παρουσίαση της εκδήλωσης.

-Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και όλα τα μέλη των παραπάνω αναφερομένων Συλλόγων που έλαβαν μέρος.

-Παραθέτουμε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση!

 

























Δεν υπάρχουν σχόλια: