Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Κομοτηνής συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (4-6-2021) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Κομοτηνής, από Αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Επισημαίνεται επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: