Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη δύο (2) άτομα για κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα ,και αντίσταση κατά των Αστυνομικών που τους συνέλαβαν.

 

-Συνελήφθησαν την 24-6-2021 το πρωί στην Ξάνθη, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε νωρίτερα διέρρηξαν ένα κατάστημα στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από εσωτερικό του μία ζυγαριά ακριβείας, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία επιχείρηση χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

-Οι δυο κακοποιοί διέρρηξαν πρώτα ένα κατάστημα από το οποίο έκλεψαν ένα μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα προϊόντα και μία... ζυγαριά ακριβείας!

-Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία επιχείρηση, αλλά έγιναν αντιληπτοί από άνδρες της Ασφάλειας και προσπάθησαν να διαφύγουν με μία μοτοσικλέτα. Όταν οι Αστυνομικοί τους πρόλαβαν και άρχισαν να κάνουν έλεγχο, ο συνεπιβάτης της μηχανής τους χτύπησε προσπαθώντας να διαφύγει, χωρίς να τα καταφέρει.

-Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, μια κουκούλα (fullface), καθώς και τα αφαιρεθέντα χρήματα, τα οποία
αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Επιπλέον κατασχέθηκε και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες.

-Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού και αντίσταση κατά περίπτωση.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: