Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης συνελήφθη λαθρομετανάστης για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

-Συνελήφθη χθες (19-4-2021) το πρωί, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να έχει σταθμεύσει ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε χώρο βενζινάδικου, ενώ αντιλαμβανόμενος την Αστυνομική παρουσία το εγκατέλειψε επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους Αστυνομικούς.

-Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: