Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (8-4-2021) το μεσημέρι, στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι το όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών στο Κοπτερό Ροδόπης και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε χωμάτινη οδό και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη στους Αστυνομικούς .

-Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 3-4-2021 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς και ότι ο διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: