Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Φ. αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

 

Οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισαν 4 μη νόμιμους μετανάστες στην καρότσα του φορτηγού που οδηγούσε ο διακινητής.

-Συνελήφθη προχθές (2-4-2021) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) , μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα.

-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω φορτηγό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: