Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Φ.αυτ/το που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη σήμερα (17-4-2021) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, στον οικισμό Νέας Πέτρας οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αγροτικού αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα.

-Τελικά, σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Εργάνης, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό και την καρότσα κλειστού τύπου του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: