Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Στη Δράμα απατεώνισσα προσποιούμενη υπάλληλο Τραπέζης, τηλεφώνησε σε γυναίκα, και με το πρόσχημα ότι ο πατέρας της δικαιούται αναδρομικά την έπεισε να καταθέσει σε λογαριασμό της 6.300 Ευρώ προκειμένου μεσολαβήσει για την καταβολή των αναδρομικών.

 

-Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπής, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση εξαπάτησης ημεδαπής που διαπράχθηκε την 19-11-2020.
-Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι ο πατέρας της δικαιούται ως αναδρομικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.
-Συγκεκριμένα, την έπεισε να καταθέσει 6.300 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, ως έξοδα φακέλων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθεί το αναδρομικό ποσό.
-Μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των Αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στην ημεδαπή δράστιδα.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: