Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες

 

-Συνελήφθη χθες (17-11-2020) το μεσημέρι, στον Έβρο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, πλησίον του οικισμού Κορύμβου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Ακολούθως, το όχημα κατευθύνθηκε σε χωμάτινη οδό όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Ιούλιο σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
-Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: