Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη προχθές (21-11-2020) το απόγευμα, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με τη συνδρομή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει .
-Επιπλέον, από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα που οδηγούσε έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή λίγες ημέρες νωρίτερα σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
-Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο (2) πινακίδες κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: