Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης συνελήφθη Έλληνας διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας και χωρίς άδεια οδήγησης, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (5-11-2020) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή το 2007 σε Αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: