Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν τους τελευταίους μήνες σε περιοχές των Σερρών.

-Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 4 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής που έγιναν τον Φεβρουάριο, άλλα και τον περασμένο Δεκέμβριο, σε διάφορες περιοχές των Σερρών.
-Συνολικά σε 8 άτομα σχηματίσθηκε δικογραφία, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.
Συγκεκριμένα:
-σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, καθώς τον Φεβρουάριο του 2020 διέρρηξαν την είσοδο καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. -Επίσης επιχείρησαν να διαρρήξουν ακόμα 2 καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
-σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσαν μοτοποδήλατο αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
-σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, καθώς τον Φεβρουάριο του 2020 αφαίρεσαν από όχημα μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
-σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 διέρρηξε οικία από όπου αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: