Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Στην Καβάλα δράστης με καλυμμένο πρόσωπο εισήλθε σε οικία και με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια… όταν αυτή αντέδρασε, αφήρεσε ένα ποδήλατο από έξω και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

-Συνελήφθη χθες (2-4-2020) το πρωί, στην Καβάλα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
-Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και εισήλθε στο εσωτερικό της, όπου με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να ακινητοποιήσει την ιδιοκτήτρια, πλην όμως όταν αυτή αντέδρασε ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφαιρώντας από εξωτερικό χώρο του σπιτιού ένα ποδήλατο, ένα εργαλείο και διάφορα τρόφιμα.
-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν ποδήλατο και το εργαλείο, τα οποία αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: