Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Συνελήφθη στην παραλία Οφρυνίου-Καβάλας Πακιστανός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Φ.αυτ/το τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (12-4-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Ακολούθως, το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: