Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (1-4-2020) στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 31-3/1-4-2020, στην επαρχιακή οδό Διαλαμπής – Ιάσμου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια το όχημα εισήλθε στον οικισμό της Διαλαμπής, όπου προσέκρουσε σε σταθμευμένο μηχάνημα έργων και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
-Άμεσα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης .
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: