Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Εσπερίδα για τις Βιομηχανικές καλλιέργειες από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας.


-Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Βιομηχανικές καλλιέργειες για παραγωγή Ενέργειας και Βιο-υλικών». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.
  -Εισηγητές της εκδήλωσης είναι: ο κ. Ιωάννης Ελευθεριάδης, η κ. Έφη Αλεξοπούλου και η κ. Ιωάννα Παπαμιχαήλ, στελέχη του ΚΑΠΕ, η κ. Μάχη Συμεωνίδου, αγροτοοικονομολόγος της «Draxis» και η κ. Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, γεωπόνος της «ΜΥΡΕΨΟΣ».
-Η ενημερωτική εσπερίδα πραγματεύεται τις δυνατότητες και προοπτικές βιομηχανικών καλλιεργειών φυτικών αλλά και δασικών, για την παραγωγή ενέργειας και βιο-υλικών, ιδιαίτερα σε οριακά εδάφη αλλά και τη δυνατότητα αξιοποίησης των αγροτικών υπολειμμάτων για τον σκοπό αυτό.
-Οι προοπτικές της καλλιέργειας των αρωματικών φυτών στην περιοχή μας καθώς και η διείσδυση αλλά και τα οφέλη της τεχνολογίας στον αγροτικό κόσμο συμπληρώνουν τα θέματα της εκδήλωσης.
-Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη. Για την αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν φόρμα εγγραφής, είτε ηλεκτρονικά στο email jtri@cres.gr, είτε σε έντυπη μορφή στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας.
-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας κ. Άνθιμο Αναστασιάδη, τηλ: 25210 58175, και στη γραμματεία του ΚΑΠΕ κ. Γιούλη Τρικάτσουλα, τηλ.: 210 6603391.
-Δείτε το Πρόγραμμα εδώ

https://www.neapaseges.gr/el/products/details/EIDISEIS/Esperida-gia-tis-Viomixanikes-kalliergeies-apo-to-Kentro-DIMITRA-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: