Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Δράμας.


-Συνελήφθησαν χθες (21-8-2017), στους νομούς Έβρου, Δράμας και Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Δράμας και Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 32 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα , αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι κατείχε 76 ναρκωτικά δισκία.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 33χρονος, διότι κατείχε 3 ναρκωτικά δισκία.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: