Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Συνελήφθη 39χρονος στη Δράμα για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.


Ο δράστης προμηθεύτηκε φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία υπάγονται στο νόμο περί ναρκωτικών, προσκομίζοντας έγχρωμο φωτοαντίγραφο ιατρικής συνταγής.

-Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, απάτη σε βάρος ιδιοκτήτριας φαρμακείου σε χωριό της Δράμας.

-Συνελήφθη χθες (4-8-2017) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, τον προηγούμενο μήνα, μετέβη στο φαρμακείο, όπου προσκόμισε έγχρωμο φωτοαντίγραφο ιατρικής συνταγής και προμηθεύτηκε 180 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία υπάγονται στο νόμο περί ναρκωτικών, εξαπατώντας με αυτόν τον τρόπο την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου.

-Ακολούθως, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ναρκωτικά δισκία.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: