Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην πόλη των Σερρών.


Η λεία τους περιλάμβανε χρυσαφικά, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

-Η συστηματική και διεξοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη 2 ανηλίκων ημεδαπών που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές από οικίες στις Σέρρες.

-Πρόκειται για μία 14χρονη και έναν 16χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

-Ειδικότερα, προχθές (4-4-2017) το πρωί οι προαναφερόμενοι μπήκαν παράνομα σε μονοκατοικία 63χρονης ημεδαπής, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.

-Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων οι 2 ανήλικοι εντοπίστηκαν χθες (5-4-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών και συνελήφθησαν.

-Από την διεξοδική έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμεν ες ημέρες διέρρηξαν 2 ακόμη σπίτια στις Σέρρες, απ’ όπου και αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.

-Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων, ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

-Επιπλέον χθες (5-4-2017) το μεσημέρι συνελήφθη και ο 34χρονος πατέρας της 14χρονης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου πατέρα του 16χρονου, για το ίδιο αδίκημα.

-Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: