Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Δράμα, για παράβαση του νόμου περί όπλων, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αντίσταση και απείθεια.


-Συνελήφθησαν χθες (15-8-2014) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αντίσταση και απείθεια.

-Ειδικότερα, μετά από κλήση για διαπληκτισμό μεταξύ ημεδαπών (ΡΟΜΑ), οι παραπάνω αστυνομικοί με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δράμας, μετέβησαν στο σημείο για τη διερεύνηση του περιστατικού.

-Κατά την άφιξη των αστυνομικών οι δύο ημεδαποί, κρατώντας σιδηρολοστό και ένα πλαστικό αιχμηρό αντικείμενο, επιτέθηκαν απρόκλητα σε έναν αστυνομικό, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν.

-Υπήρξε άμεση αντίδραση των υπολοίπων αστυνομικών, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες, οι οποίοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους.

-Κατασχέθηκαν 1 σιδηρολοστός και 1 πλαστικό αιχμηρό αντικείμενο.

-Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: