Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι ο παιδεραστής δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες -Πατέρας τεσσάρων παιδιών [εικόνες]


-Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σερρών από τη νέα σύλληψη δασκάλου για παιδεραστία, ενός 49χρονου υποδιευθυντή σχολείου και πατέρα τεσσάρων παιδιών.

-Η Αστυνομία έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής τα στοιχεία του συλληφθέντα με στόχο να αντλήσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

-Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

-Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ' εξακολούθηση.

-Πληροφορίες αναφέρουν ότι την καταγγελία έκανε μητέρα θύματος η οποία ανέφερε ότι ο Αμπατζίδης ασελγούσε κατ ' εξακολούθηση στην κόρη της όταν εκείνη ήταν στο δημοτικό σχολείο.

http://www.iefimerida.gr/news/


Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (31-07-2014) για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (31.07.2014) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικης ( Σχετική η από 01.08.2014 Ανακοίνωσή μας).

-Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

-Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.

-Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

-Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: