Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η Α.Ε.Καλαμπακίου πήρε την νίκη με σκόρ 2 – 4 στο φιλικό παιχνίδι με την Προσοτσάνη.


-Φιλικό παιχνίδι στην Προσοτσάνη στα πλαίσια των προετοιμασιών των ομάδων για το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δράμας  έγινε χθές (Κυριακή 17 Αυγούστου 2014) το απόγευμα στην Προσοτσάνη-Δράμας μεταξύ της ομωνύμου ομάδας και της Α.Ε.Καλαμπακίου.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 2-4 (του Στέλιου Χάρταλη)

-5ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας της, ουσιαστικά όμως στο 1ο με «άρωμα» πρωταθλήματος η Προσοτσάνη υποδέχθηκε την ΑΕ Καλαμπακίου, από τη οποία και ηττήθηκε στο φινάλε με σκορ 2-4 παρουσία περίπου 80 φιλάθλων στις εξέδρες του «Γεώργιος Μακρής».

-Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιώργος Λάλας έχοντας στη διάθεσή του 21 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους καθώς η προετοιμασία βρίσκεται στα μισά του δρόμου, θέλοντας να τσεκάρει εκ νέου την ετοιμότητά τους, εν αντιθέσει με το συνάδελφό του Χρήστο Κιοσσέ που ακλουθώντας τακτική…μπάσκετ διαχειρίστηκε ένα ελλιπέστατο ρόστερ 14-15 παικτών που ήρθε στην Προσοτσάνη, δίνοντας ανάσες στους «εντεκαδάτους» κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, πριν τους ξαναρίξει στον αγωνιστικό χώρο.....

-Το σκορ σίγουρα ξεγελάει κάποιον που δεν ήταν στο γήπεδο, καθώς οι γηπεδούχοι ειδικά στο α’ μέρος έφτιαξαν πολλούς κι ωραίους συνδυασμούς, άλλαξαν πολλές φορές την μπάλα βγάζοντας κάποιους από τους αυτοματισμούς που δουλεύουν εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις και γενικά υπήρξαν πεντάλεπτα όπου έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ του Κελετζή. Το Καλαμπάκι αρκέστηκε στο διάστημα αυτό να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις κι έχοντας γι άλλη μια φορά το Τζιβανάκη  (1-1 στο 36’) σε επαφή με τα δίχτυα κατάφερε όχι μόνο να μη πάει στο ημίχρονο με το σκορ εναντίον του, αλλά στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία να ισοφαρίσει  το γκολ-πέναλτι της Προσοτσάνης (1-0 στο 27’ ο Τσακμακίδης).

-Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά, ωστόσο οι αλλαγές μοιραία έριξαν το ρυθμό του αγώνα παρά τα 4 γκολ που επετεύχθησαν, η άμυνα της Προσοτσάνης μετά το 75’ θύμιζε περισσότερο άμυνα εφηβικής ομάδας και οι έμπειροι παίκτες του Καλαμπακίου «χτύπησαν» στο τέλος για να πάρουν τη φιλική νίκη με σκορ 4-2 όπως αναφέραμε και πιο πάνω.

Λεπτό προς λεπτό:

-Μόλις στο 3’ ο Σαμαράς τροφοδοτεί το Χατζησαββίδη στην πλάτη της άμυνας, αλλά το συρτό του πλασέ έχοντας κι ως επιλογή τον εφορμούντα Κουντσούλια καταλήγει άουτ.

-Στο 14’ «40άρα» μπαλιά του Πετρόπουλου από το χώρο άμυνας σε θέση έξω δεξιά, το εν κινήσει σουτ του Σαμαρά είχε την ίδια κατάληξη και δύο λεπτά αργότερα ο Τζιβανάκης κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και πλάγια αριστερά ο Καρέλας ωστόσο μπλοκάρει το αδύναμο σουτ.
-Σέντρα του Σαμαρά με το αριστερό βρίσκει σε περίοπτη θέση τον Κουντσούλια που προ του Κελετζή δε βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε με το κεφάλι κι όταν ο Τσακμακίδης που παρακολουθούσε την πορεία της του τη γύρισε σε κενή εστία είχε υποδειχθεί εγκαίρως από το β’ βοηθό σε θέση οφσάιντ.
-Το 1-0 έγινε στο 27’: ο Σαμαράς από δεξιά μπήκε και πάλι στην περιοχή, κερδίζει την 1η κόντρα από τον Πέτρο και πριν προλάβει να πασάρει στον αφύλακτο Πολυχρονίδη ανατρέπεται από πίσω. Από την άσπρη βούλα ο Τσακμακίδης στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κελετζή που έπεσε ναι μεν σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

-Δύο λεπτά μετά από το κόρνερ του Πετρόπουλου ο Παπαμιχαήλ πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους όμως η κεφαλιά του καταλήγει μόλις άουτ και με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Σαμαράς σεντράρει για το κεφάλι του Κουντσούλια η μπάλα φτάνει στον Πολυχρονίδη πλάγια αριστερά που βλέπει τον Χατζησαββίδη, με τον τελευταίο χωρίς ισορροπία να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Το Καλαμπάκι στο 36’ ισοφαρίζει σε 1-1, όταν ο Παλτζίδης ψηλά χάνει την μπάλα, η άμυνα έμεινε στατική στην μπαλιά του Λεονταρίδη με αποδέκτη τον Τζιβανάκη, που πρόλαβε την προβολή του Σαμαρά και με συρτό πλασέ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Καρέλα.

-Στο 4ο λεπτό της επανάληψης ο Πετρόπουλος με φάουλ βρίσκει τον Πολυχρονίδη μπροστά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κελετζής χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει την μπάλα.
-Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι παίρνουν κεφάλι στο σκορ, με το Μαυροβασίλη να παίζει το «ένα-δύο» βγάζοντας σε θέση τετ α τετ τον Τζιβανάκη κι ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ στο ματς…1-2.
-Με τη σέντρα λίγο έλλειψε να γίνει και το 1-3, αλλά αυτή τη φορά ο Καρέλας πέφτοντας στα πόδια του Μαυροβασίλη σώζει την εστία του και στην αντεπίθεση η Προσοτσάνη μετά την βαθιά μπαλιά του Κερασίδη ο Σαμαράς μπήκε μέχρι τη μικρή περιοχή και ξεγελώντας τον Κελετζή πλάσαρε εύστοχα στην κλειστή του γωνία ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 55’.
-Το οριζόντιο δοκάρι σταματάει το δυνατό σουτ-φάουλ του Πετρόπουλου στο 64’.
-Στο 84’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Άρμεν παίζει το «ένα-δύο» με τον Τζιβανάκη που από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή αποφεύγει τον εξελθόντα Καρέλα και σερβίρει έτοιμο γκολ σε κενή εστία στο Μαυροβασίλη, με το μέσο του Καλαμπακίου να μην μπορεί να αστοχήσει από το 1 μέτρο για το 2-3.
-Τέλος, στο 88’ ο Άρμεν κλέβει την μπάλα στο αριστερό άκρο της άμυνας της Προσοτσάνης, μεταβιβάζει στο Φωτιάδη που με πλασέ στη γωνία ολοκληρώνει τη φιλική νίκη της ΑΕΚ με σκορ 4-2.
«Άρχοντας» του αγώνα ο κ. Χασιώτης Ευάγγελος (Κεσαπίδης Ιωάννης & Παρασκευούδης Αλέξανδρος οι βοηθοί του) της ΕΠΣ Δράμας.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Καρέλας, 2. Γεωργιάδης (46’ Μαναρίδης), 3. Κουντσούλια (46’ Κερασίδης), 4. Παλτζίδης (80’ Καρακάσης), 5. Παπαμιχαήλ (74’ Ιακωβίδης), 6. Πετρόπουλος (72’ Χ’’Κωνσταντίνος), 7. Πολυχρονίδης (67’ Πλιόκας), 8. Ρούσσος (46’ Μανλής), 9. Σαμαράς (60’ Σταυριαννίδης), 10. Τσακμακίδης (46’ Σταμπουλής), 11. Χατζησαββίδης (65’ Καλαϊτζής).

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Χρήστος Κιοσσές): 1. Κελετζής, 2. Κωνσταντινίδης, 3. Πέτρο (λ.τρ. 72’ Κωταΐδης), 4. Αραμπατζής, 5. Κλόγκιρι, 6. Λεονταρίδης, 7. Μαυροβασίλης (63’ Άρμεν), 8. Φωτιάδης (55’ Βάλτι – 80’ Φωτιάδης), 9. Τζιβανάκης, 10. Κωταΐδης (60’ Ευσταθιάδης), 11. Διαμαντής (75’ Μαυροβασίλης).

Πηγή:http://www.draminaspor.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: