Τρίτη 13 Μαΐου 2014

388 θέσεις για μόνιμους στο δημόσιο με 4 νέες προκηρύξεις. Όλες οι θέσεις και τα προσόντα.


Ποιες θέσεις θα προκηρυχθούν στο Δημόσιο και ποια τα προσόντα που απαιτούνται.

Προκηρύξεις 4 διαγωνισμών  θα εκδοθούν εντός του Μαΐου και θα αφορούν 388 προσλήψεις μονίμων στο δημόσιο .Οι προκηρύξεις θα αφορούν 149 τελωνειακούς ,110 υπαξιωματικούς στο Λιμενικό ,100 ερευνητές στο ΕΛΓΟ Δήμητρα και 29 διοικητικούς στην ΗΔΙΚΑ.

Οι παραπάνω προκηρύξεις έχουν ήδη εγκριθεί και είναι έτοιμες προς έκδοση από το Εθνικό Τυπογραφείο .Το dikaiologitika.gr σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις για τις 388 προσλήψεις μονίμων στο δημόσιο που θα προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες.

Προσλήψεις στην ΗΔΙΚΑ

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΗΔΙΚΑ με απόφαση της έχει εγκρίνει την πρόσληψη 29 ατόμων σε 3 ειδικότητες ΠΕ και ΤΕ τακτικοί προσωπικού όπου αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα.

Οι θέσεις στην ΗΔΙΚΑ:

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ειδικότητα: S/W - Η/ W - Μηχανικών Η/Υ και Ηλεκτρολόγων -Μηχανικών - 23 θέσεις ,

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ S/W-H/W 4

Προκήρυξη για 110 υπαξιωματικούς στο Λιμενικό

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί η πρώτη προκήρυξη για εισαγωγή στο Λιμενικό και θα αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών.

Έως το τέλος Μαΐου θα βγουν οι προκηρύξεις κατάταξης 9 Τεχνικών Αξιωματικών και 15 Υπαξιωματικών Υγειονομικού, ενώ εντός του καλοκαιριού θα προκηρυχθούν δύο ακόμα διαγωνισμοί για την πλήρωση 6 θέσεων Ιατρών και 3 Ψυχολόγων.

Οι θέσεις θα καλυφθούν σε ποσοστό 50% με αποφοίτους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) -σε ποσοστό 30% Πλοιάρχων και 20% Μηχανικών- και 50% με πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (30% και 20% αντίστοιχα).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν οι υποψήφιοι πτυχία αγγλικών και συγκεκριμένα LOWER αλλά και ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αν οι θέσεις σε κάποια από τις δύο κατηγορίες δεν καλυφθούν, θα συμπληρωθούν ως εξής:
Οι κενές θέσεις για τους ΑΕΝ Πλοιάρχων από τους ΑΕΝ Μηχανικών και αντίστροφα και οι κενές θέσεις για τους πτυχιούχους ΑΕΙ από πτυχιούχους ΤΕΙ και αντίστροφα.

Oι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., χωρίς υποδήματα και ο Δείκτης Μάζας Σώματός τους (ΔΜΣ), δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων ''19-27'', για δε τις γυναίκες, εντός των ορίων ''18-25''.

Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία [αρθ.59- 65 του Ν. 3421/2005 (Α' 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.

100 προσλήψεις ερευνητών στο ΕΛΓΟ Δήμητρα

Μετά από την πρόταση του Προέδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την κατανομή των θέσεων και τα γνωστικά αντικείμενα των υπό πρόσληψη ερευνητών, μετά από προκήρυξη αλλά και την υφιστάμενη στελέχωση των Ινστιτούτων σε ερευνητικό προσωπικό, την πιθανολογούμενη μείωσή του λόγω συνταξιοδοτήσεων καθώς επίσης και την ανάγκη ενδυνάμωσης των βασικών ερευνητικών αντικειμένων του Οργανισμού και τον εμπλουτισμό τους με τις νέες τάσεις της Αγροτικής Έρευνας θα προκηρυχθούν άμεσα 100 προσλήψεις ερευνητών.

Για να δείτε την κατανομή των υπό πλήρωση 100 θέσεων Ερευνητών στα Ινστιτούτα του Οργανισμού, μετά από διεθνή προκήρυξη, και στη βαθμίδα Γ' ή Δ' εναλλακτικά, πατήστε εδώ

149 προσλήψεις τελωνειακών

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι η προκήρυξη 2Κ/2014 για 149 προσλήψεις τελωνειακών από το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη σταλεί για δημοσίευση από το Εθνικό Τυπογραφείο σε ΦΕΚ και θα εκδοθεί άμεσα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν τις αιτήσεις τους για πρόσληψη.

Συγκεκριμένα η 2K/2014 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, θα αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα εννέα (149) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο Υπουργείο Οικονομικών.

δείτε εδώ τις θέσεις και τα προσόντα

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ άμεσα.


 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: