Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων στην Ελευθερούπολη Καβάλας για κατοχή και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.



-Σχεδόν δέκα κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και τέσσερις συλλήψεις έγιναν μεσημβρινές ώρες χθές Δευτέρα 7-10-2013, σε ευρεία επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας στην Ελευθερούπολη, που μέσα σε λιγότερο από δύο βδομάδες ανέβασε τον πήχη στις κατασχέσεις σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών που προορίζονταν για διακίνηση στην ευρύτερη περιοχή μας.

-Η κυριότερη από τις υποθέσεις αφορά στην σύλληψη δύο (2) 46-χρονων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, αφού σε κατ΄οίκον έρευνες οι Αστυνομικοί εντόπισαν 13 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού  βάρους 9 κιλών και 52 γραμμαρίων.

-Επίσης κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 3.500 Ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

-Λίγο νωρίτερα είχε συλληφθεί και ένας 48-χρονος, όταν η Ομάδα Διωξης ναρκωτικών βρήκε σε κατ΄οίκον έρευνα τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικά 747 γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν την ίδια ναρκωτική ουσία.

-Τέλος και πάλι το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελευθερούπολη, συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο 37 ετών, αφού κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης,  2,2, γραμμαρίων αλλά και ένα καλλιεργούμενο δενδρύλιο κάνναβις ύψους δύο (2) μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: