Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανήλικοι Αλβανοί επιχείρησαν να κλέψουν παγκάρι εκκλησίας σε χωριό της Καβάλας

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας μια κλοπή και δύο απόπειρες, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο μήνα, στο νομό Καβάλας.

-Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 17 και 15 ετών και μιας 14χρονης ημεδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για κλοπή.
  Αναλυτικότερα :

• Από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι η 14χρονη, την 23-9-2013, εισήλθε σε οικία της Καβάλας και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό. 

• Από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, προέκυψε ότι οι δύο (2) αλλοδαποί δράστες, την 10-9-2013, σε χωριό της Καβάλας, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παγκάρι Ιερού Ναού, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε από αυτό.  

-Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.  

-Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: