Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.



-Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 σε όλη τη χώρα.

-Την ημέρα αυτή, στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ( Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας), θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις, ως εξής:

Ορεστιάδα: Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων, ώρα έναρξης τελετής 10.00

Αλεξανδρούπολη: Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου, ώρα έναρξης τελετής 10:00

Κομοτηνή: Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ώρα έναρξης τελετής 11:00

Ξάνθη: Ιερός Ναός της του Θεού Σοφίας, ώρα έναρξης τελετής 11:00

Καβάλα: Καθεδρικός Ναός Αγίου Αποστόλου Παύλου, ώρα έναρξης τελετής 10:15

Δράμα: Μητροπολιτικός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, ώρα έναρξης τελετής 10:15

-Στις ανωτέρω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές της περιοχής, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, εκπρόσωποι του επιστημονικού - επαγγελματικού κόσμου καθώς και όσοι πολίτες της Περιφέρειάς μας επιθυμούν.

-Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, την 17 και 18-10-2013, στα κατά τόπους Δημόσια Νοσοκομεία (Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας), εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού της περιφέρειας μας, για την Τράπεζα αίματος του Σώματος και για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

-Σημειώνεται επίσης ότι με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν δεξιώσεις, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ συμβολικό χρηματικό ποσό θα διατεθεί στην αγορά και παροχή τροφίμων, για τις ανάγκες της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: